Óriási megtiszteltetés és egyben öröm a BORIGO csapata számára, hogy a Pintér Árpád - egész Kelet- és Közép-Európából elsőként - bekerült a döntősök közé a világ egyik legfontosabb ételfotós eseményeként ismert FoodPhoto Festivalon.
Árpi a még 2013-ban, a Kossuth Kiadónál megjelent Szakácskönyv a magyar szürkéhez című kiadvánnyal hívta fel magára a figyelmet – a könyv válogatott képanyagát ki is állítják a fesztiválon. A könyv szerzője Kerekes Sándor séf, produkciós vezetője pedig Ördögh Bálint volt, aki egyébként a mostani verseny zsűrijében is helyet foglal majd a BBC Goodfood képviseletében és feltörekvő fiatal fotósok portfólióját véleményezi majd.
A szakmai fesztivált a dániai Jütland félszigetén fekvő Vejle városában rendezik meg október 22. és október 25. között. A kétévente megrendezett, workshopoknak és kiállításoknak is helyet adó programra közel 500 fotóst várnak a világ minden tájáról. Kíváncsian várjuk a híreket és szurkolunk Árpinak!